Vores fornemste opgave, er at lade køkkenchefen forstå, at det ikke er vores produkt han køber, men hans som vi producerer. Kun således, kan et produkt afspejle køkkenchefens ide. Vi strækker os meget langt, for at kunne opnå det som køkkenet efterspørger. Når vi fra bunden udvikler nye smage, nye produkter, er det sjældent, at vi kommer i mål, ved første forsøg. For at forstå ønsket fuldt ud, må der ofte flere omgange til, for at indkredse ideen om et produkt, smag eller konsistens mm. Det sker også, at kursen ændres undervejs, p.gr.a uforudsete kvaliteter, som dukker op.
Det som vi holder mest af, er netop at være på sidelinien af køkkenchefen, rådgive og producere skræddersyet til netop hans køkken. I den sammenhæng, er det derfor vigtigt med en god dialog, god kemi og tillid.
Et eksempel, kunne være, da vi udviklede langtidsmodnet og 70 % tørret pancholetto til Kokkeriet, ved David Johansen, køkkenchef. Det tog os 9 måneder at finde den rigtige balance mellem smag og konsistens. Pancholettoen, som er et kryddermodnet, cognac-marineret & peberlagret øko. inderlår, kunne nu skæres i så tynde skiver, at de kunne placeres ovenpå en anretning, således at man kunne se anretningen igennem pancholettoen.
Log ind herunder, og se køkkenchefens priser. Få dit login kode ved at rette henvendelse til Røgeriet