Skip to main content

Oste

Oste fra Scarchilli, kåret som bedste italienske ost til filatering
Gran Casio di Morolo reserve, lagret min. 4 år
Gran Casio di Morolo, lagret min. 2 år.

Oste fra La Parinna, lille fantastisk italiensk osteri af får/ged
Pecorino Fresco, frisk fåreost.
Pecorino Tartufata, fåreost trøffel.
Pecora/Capra, får/gedeost lagret I min. 4 måneder.
Pecorino Stagionato, fåreost lagret min. 8 måneder.
Pecorino Alle Vinacce, fåreost lagret I druekompost med vin, lagret min 7 måneder.

Oste fra Hombre Farm, som er et top certificeret osteri, som udelukkende producerer Parmiggiano Reggiano + smør, alt økologisk. Bruges blandt andet af Osteria Fracescana, Modena.

Parmiggiano Reggiano Fresco 12-14 måneder
Parmiggiano Reggiano Stagionato 22-24 måneder
Parmiggiano Reggiano Stravecchio +30 måneder